Kulcsrakész családi házak építése

Cégünk több, mint húsz éve a XVII. kerületben épít kulcsrakész családi házakat eladásra. A lakások sorház jellegűek vagy ikerházak, önálló, saját használatú telekkel. Az épületek 130-150 m2 nagyságúak, a telkek 300-500 m2-esek.

 

Kulcsarakész családi házak
Kulcsarakész családi házak

Eladó házaink gépkocsival és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető  helyen, aszfaltozott utcában találhatóak. A  közelben iskola, óvoda, bölcsőde, játszótér, bevásárlóközpont, orvos és gyógyszertár is található.

A lakások világosak nagy nyílászárókkal, kialakításuk egyedi és modern, könnyen bútorozhatóak, minőségük kiváló. Energia besorolásuk: A  - energiatakarékos  vagy A+  kategóriás -  fokozottan energiatakarékos). A kivitelezési idő általában közel 1 év.

 

A lakásokat úgy építjük, mintha saját magunknak építenénk, ezért minőségi anyagokat és  szerkezetek építünk be a mai igényeknek megfelelően; például Masonite beltéri ajtókat, extra minőségű hideg- és melegburkolatokat; például:  gránit padlóburkolat, magas fényű , nagy keménységű szalagparketták. Az épületgépészetnél is törekszünk a minőségre: kondenzációs gázkazánokat, termosztátos szelepeket építünk be. A zárófödémeket  gyakran 40 cm vtg. hőszigeteléssel látjuk el, a nyílászárók U=1,1 W/m2K, a külső teherhordó falakat 10 cm vastag Nikecellel szigeteljük, a lakásokat elválasztó falak jó hangszigetelésű téglából építjük meg.

 

 

Kulcsarakész családi házak

Elérhetőség:

Cím

1172 Budapest Bártfai utca 23.

Telefon

06-30-408-3081

E-mail

bfb.kft@gmail.com

Bfb építő és szolgáltató kft